AUTO BEST Dealer Škoda

Service Volkswagen, Masini de Ocazie - DasWeltAuto.

Am transformat fiabilitatea, confortul, designul modern si performanta in sinonime pentru ŠKODA. Este o garantie validata de fiecare posesor de ŠKODA, de loialitatea pentru marca, de numarul de masini ŠKODA de pe strazile oraselor. Iar toate acestea ne obliga sa mergem mereu inainte si sa inovam, perfectionandu-ne, ghidati de pasiunea pe care o impartasim pentru automobile.

Inainte de a dezvolta un automobil, ne gandim mai intai la visurile clientilor nostri si la asteptarile lor. Ce isi doresc oamenii cu adevarat? Un automobil care sa li se potriveasca perfect lor.

Unul dintre obiectivele principale în dezvoltarea autovehiculelor ŠKODA consta in asigurarea celui mai inalt nivel de siguranta posibil pentru sofer si pasageri.

Inginerii ŠKODA se concentreaza pe dezvoltarea functiilor de siguranta activa si pasiva oferite de autovehiculele ŠKODA. Calitatea foarte ridicata si structura mai rigida a caroseriei asigura un nivel ridicat de siguranta, la orice tip de accident.

Cunostintele si experienta in domeniul tehnic, munca de dezvoltare orientata tintit spre piata si productie, precum si tehnologia evoluata de productie se reflecta in calitatea desavarsita a autovehiculelor ŠKODA.

Pornind de la toate acestea, ŠKODA depune toate eforturile pentru a ramane si in continuare o marca atemporala, creativa si moderna şi pentru a indeplini in mod activ dorintele clientilor, in maniera orientata spre viitor.

Abordarea deschisa si sincera este pozitionata in centrul activitatilor noastre, la fel ca si satisfactia continua si deplina a clientilor nostri.

Comercializam autovehicule rulate in stare foarte buna AUTO BEST : Garantat ✓ calitate dovedita ✓ 12 luni garantie

Vino in showroom-ul Auto Best din Targoviste si alege autoturismul dorit. 

Te asteptam in service-ul nostru autorizat Škoda si Volkswagen pentru gama completa de lucrari de reparatii si intretinere.